Magda Gessler zdradza przepisy na świąteczne przysmaki. Barszcz, bigos i dużo więcej

Jak przygotować idealny barszcz wigilijny albo bigos w wersji luksusowej? Jaki jest sprawdzony przepis na śledzia po kaszubsku? Co warto wiedzieć o przygotowaniu karpia? Zebraliśmy dla Was zestawienie najlepszych świątecznych przepisów Magdy Gessler.

  • Więcej ciekawych historii przeczytasz na stronie głównej „Newsweeka”

Mamy dla was przepisy na tradycyjne potrawy: barszcz czerwony, makowiec, karpia, śledzia po kaszubsku, ale także na nieoczywiste, jak na przykład luksusowy bigos z ogórków i kindziuka i biszkopt z dorsza i ryba po grecku. Wszystkie przygotowała Magda Gessler.

Makowiec

(Nie)tradycyjne przepisy — biszkopt z dorsza i ryba po grecku

Barszcz czerwony

Karp

Śledź po kaszubsku

Zupa rybna

Kapusta kiszona

Luksusowy bigos z ogórków i kindziuka

Szampan i ostrygi

Magda Gessler jest warszawską restauratorką, gospodynią programu „Kuchenne rewolucje Magdy Gessler” w TVN i autorką książek. Z czytelnikami Newsweek.pl dzieli się swoimi przepisami na świąteczne potrawy.

Udział

Leave A Reply

Exit mobile version