W Japonii są cenione od lat. Mogą pomóc z częstą przypadłością Polaków
  • Shiitake, znane także jako twardnik japoński, to grzyby cenione za smak, aromat oraz właściwości prozdrowotne.

  • Zawierają unikalne składniki, takie jak eritadenina i lentinan, wspierające leczenie nadciśnienia, cholesterolu oraz terapię onkologiczną.

  • Dzięki rozwojowi uprawy, shiitake są dziś dostępne na całym świecie, również w Polsce, gdzie można je kupić lub uprawiać w domu.

  • Więcej podobnych informacji znajdziesz na stronie głównej serwisu

Twardnik jadalny zawiera magiczny składnik. Polacy doceniają

Shiitake obniżają poziom cholersterolu. Nazwa grzyba pochodzi od drzewa, na którym rośnieCFOTOEast News

Prozdrowotne właściwości grzybów shiitake

Shiitake można jeść na co dzień

Shiitake to ważny składnik bulionów roślinnych w kuchni inspirowanej smakami AzjiDeposit/East NewsEast News

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?

Udział

Leave A Reply

Exit mobile version